Wij verbouwen uw badkamer in Hardenberg, Dedemsvaart, Zwolle e.o.

In uw badkamer kbadkamerunt u heerlijk ontspannen na een drukke dag. Deze staat of valt met goedwerkend sanitair, een heerlijke douchestraal en een aangename temperatuur. Voldoet uw badkamer niet meer aan uw wensen en eisen? Dan bent u bij Dt-installatietechniek aan het juiste adres.

Wij kunnen uw badkamer compleet verbouwen, renoveren en installeren. Onze monteurs vervullen uw opdracht in de regio Ommen, Zwolle, Hardenberg, Balkbrug en Dedemsvaart. Andere regio’s in overleg

Installatie van A tot Z

Wij zorgen voor de complete installatie van uw badkamer. Van het leveren en installeren van toiletcombinaties, baden, douchebakken, wastafels en badmeubels tot de aanleg van riolering, waterleidingen en centrale verwarming. Samen met u maken we een gedegen plan. Dt-installatietechniek altijd uit van het beste resultaat tegen de scherpste prijs. U kunt rekenen op producten van hoge kwaliteit en een perfecte installatie. Uw badkamer staat of valt immers met goedwerkend sanitair en veel comfort.

Dt-installatietechniek staat voor u klaar om uw droombadkamer te realiseren! Ook als u slechts uw douchecabine of toilet wilt laten vervangen, zijn wij de juiste partner voor u.

Wij verzorgen de installatie van uw sanitair, de aanleg van leidingen en centrale verwarming in de omgeving van Ommen, Zwolle, Hardenberg, Balkbrug en Dedemsvaart. Voor het aanvragen van een vrijbijvende en scherpe offerte, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Vertel uw netwerk over ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *