duurzame-bouw

Duurzame installatietechnieken

Energie – de bron van ons leven! Als we nu geen maatregelen nemen zullen de huidige energiebronnen, zoals gas en olie, binnen enkele tientallen jaren uitgeput zijn. De energieprijzen zijn de laatste jaren enorm gestegen en de verwachting is dat ze de komende jaren nog meer zullen toenemen. Energielasten zullen een steeds groter deel van uw budget opslokken.
Door duurzame technieken toe te passen in uw woning, spaart u het milieu én uw portemonnee. Bijkomend voordeel: uw comfort verhoogt mee! DT-Installatietechniek adviseert u graag wat de beste opties zijn voor uw (nieuwe) woning of bedrijfspand.

Een duurzame energie-installatie heeft veel voordelen t.o.v. een conventionele installatie. Een duurzame installatie is zuiniger in gebruik, economisch voordeliger op de korte en zeker lange termijn en vriendelijker voor het milieu door de sterk verminderde uitstoot van CO2 en andere broeikasgassen.
DT-Installatietechniek is er om dit voor iedereen toegankelijk te maken, hierbij maken wij gebruik van de buitenlucht om zo deze energie te gebruiken om uw huis te verwarmen en u van warm tapwater te voorzien. De zon gebruiken we om u in uw stroomverbruik te kunnen voorzien. Deze bronnen zijn onuitputbaar en voor u gratis.

DT-Installatietechniek is uw partner in energie uit zon, lucht en bodem.