Elektra

Elektriciteit is een eerste levensbehoeftes geworden en het is daarom van belang dat het met zorg wordt aangelegd. DT-Installatietechniek kan u een totaalpakket aanbieden op het gebied van advies, ontwerp, installatie en service van al uw elektrotechnische installaties.

• aanleggen elektrische installatie
• uitbreiden bestaande elektrische installatie
• aanleggen brandbeveiliging woonhuis.
• complete domotica installatie
• aansluiten van alle denkbare apparatuur en installaties

Led verlichting

Sinds de introductie van de led lamp wint deze steeds meer terrein ten opzichte van de gloeilamp en halogeenlamp. Dit is voor het grootste gedeelte te danken aan de veiligheid en duurzaamheid van led-verlichting. De meeste unieke eigenschap van led verlichting is dat het zeer duurzaam is. Levensduur van een led lamp is ongeveer 25 jaar.

Tevens heeft een led lamp een laag energieverbruik. Dit maakt de led lamp mileuvriendelijker dan zijn voorgangers. andere voordelen van led verlichting zijn:

* sterk materiaal

* word bij het branden niet warm

* betaalbaar

Buiten de duurzaamheidvoordelen biedt led verlichting als voordeel dat het van een zeer sterk materiaal is gemaakt. Wat wil zeggen dat de led lampen ook na een val of hevige schokken niet kapot gaan, en het veilig is voor vochtige ruimtes zoals douche, sauna en zwembaden. Ook worden de led lampen niet warm wat de veiligheid ten goede komt.