Over ons

Over DT-Installatietechniek
Is een installatiebedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in Duurzame Energie. De eigenaar, Denis Tien, heeft voordat hij DT-Installatietechniek oprichtte in 2009, jarenlange ervaring opgedaan in de installatietechniek.

Richt zich in hoofdzaak op de particuliere sector en bedrijven waar een hoog serviceniveau verlangd wordt en duurzame installaties worden aangelegd.

Speelt in op de wensen van de klant als het gaat om energie besparing. Zo installeren wij warmtepompen, zonnepanelen, zonneboiler en airconditioning. Met subsidie van de overheid is het interessant om alternatieve bronnen aan te boren.

Werkt samen met Energie in Huis http://www.energieinhuis.nl

Over Energie in Huis
Energie in Huis streeft naar een land vol energiezuinige woningen. Met behulp van slimme producten als de nieuwste cv-ketels, zonneboilers, zonnepanelen, isolatie en warmtepompen.

Ons doel is uw energierekening zo laag mogelijk te krijgen, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

Met onze AFM-vergunning kunnen we optimaal gebruik maken van de financiële mogelijkheden die subsidies en leningen voor energiezuinige producten bieden.

Onze missie

Wij willen alle woningen in Nederland energiezuinig maken door energiezuinige producten, financiering en subsidie slim te combineren. Daardoor wordt het voor jou eenvoudiger én financieel aantrekkelijker. Voor hetzelfde geld bespaar je flink op je energierekening.

Maak je woning energiezuinig!