Over ons

DT-Installatietechniek is een allround installatiebedrijf wat medio 2009 is opgericht. De eigenaar, Denis Tien, heeft voordat hij DT-Installatietechniek oprichtte jarenlange ervaring opgedaan in de installatietechniek.

DT-Installatietechniek richt zich in hoofdzaak op de particuliere sector en bedrijven waar een hoog serviceniveau verlangd wordt en duurzame installaties worden aangelegd.

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en kwaliteitsmerken. Het aanleggen van gas, water en afvoerleidingen behoren tot ons dagelijks werk. Heeft u een slecht werkende riolering, een nieuwe badkamer die u geïnstalleerd wilt hebben of een pand die van alle installatietechnieken moet worden voorzien? DT-Installatietechniek regelt het voor u.

DT-Installatietechniek speelt in op de wensen van de klant als het gaat om energie besparing. Zo installeren wij zonnepanelen, pelletkachels, zonneboiler, warmtepompen of systemen voor warmteterugwinning. Met subsidie van de overheid is het interessant om alternatieve bronnen aan te boren.