Installatie Warmtepompen

Techneco Elga Hybride Warmtepomp

Met een warmtepomp haal je warmte uit de buitenlucht. Zodra het buiten warmer is dan 4 graden verwarmt de warmtepomp uw woning. Daardoor hoef je veel minder gebruik te maken van de cv-ketel. Je bespaart tot 70% op het gasverbruik voor verwarming.

Hoe werkt het precies?

In lucht met een temperatuur boven het vriespunt zit energie. Een warmtepomp gebruikt deze energie en elektriciteit om daarmee het water in de radiatoren te verwarmen. Vergelijk het pompen van warmte met een koelkast. Het type warmtepomp dat wij gebruiken werkt altijd samen met je bestaande cv-ketel waardoor geen aanpassingen aan je bestaande radiatoren nodig zijn. Ook wordt het comfort in je woning verhoogd omdat de warmtepomp ervoor zorgt dat de woning de hele dag een gelijke temperatuur houdt.

De voordelen van warmtepompen!

Fors besparen op je energierekening
Heel 2018: €1700,- subsidie
Hogere woningwaarde en energielabel
Meer comfort in huis

Techneco Elga 304

De belangrijkste eigenschappen vind je hier:

Voor alle woningen
In combinatie met cv-ketel of stadsverwarming
Wordt in Delft geproduceerd
Mogelijkheid tot koelen (bij vloerverwarming)
Vanaf €2800,- inclusief installatie (na aftrek subsidie)

Voor hetzelfde geld…
betaalt de overheid mee.

Dit jaar kun je gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) bij de aanschaf van een zonneboiler of warmtepomp. Besluit je een warmtepomp af te nemen, dan scheelt dit tot €1700,- bij de aanschaf. Er is in totaal een budget van 100 miljoen euro, dus zorg dat je er op tijd bij bent om de subsidie veilig te stellen.

http://www.energieinhuis.nl heeft al honderden klanten geholpen met hun subsidieaanvraag. We helpen je graag bij de subsidieaanvraag of kunnen de aanvraag helemaal voor je doen! Onze medewerkers informeren je hier graag over.

Voor het zelfde geld combineer je een warmtepomp met een andere energiebesparende maatregel. Je bespaart niet alleen veel meer op je energierekening, maar wij bieden je dan ook een extra korting op de aanschafprijs. We kijken graag wat in jouw situatie het beste past.