Installatie Zonneboilers

HRsolar zonneboilers

Een zonneboiler verwarmt je kraanwater als het licht is buiten en slaat het op in een voorraadvat. Je water hoeft veel minder verwarmd te worden door je cv-ketel. Daarmee bespaar je tot 70% van je gasverbruik voor kraanwater!

Hoe werkt het precies?

Een zonneboiler bestaat uit zonnecollectoren die er net zo uitzien als zwarte zonnepanelen. De zonnecollectoren nemen warmte op die afgegeven wordt aan een boilervat dat zo dicht mogelijk bij de collectoren wordt geplaatst. We checken vooraf of de cv geschikt is voor zonnewarmte.

De voordelen van zonneboilers!

Bespaar op de kosten van je warmte water
Geheel 2018: tot €2299,- subsidie
Hogere woningwaarde en energielabel
Meer comfort in huis

HRSolar Zonneboiler

De belangrijkste eigenschappen vindt je hier:

Boilervaten van 120 tot 400 liter (staand en liggend)
Volledig zwarte Nero of HPC-2,5 collectoren
Te combineren met zonnepanelen
Als beste getest door de Consumentenbond (februari 2016)
Voorzien van een SolarKeymark certificaat
Vanaf €2000,- inclusief installatie (na aftrek subsidie)

Voor hetzelfde geld…
betaalt de overheid mee.

Dit jaar kun je gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) bij de aanschaf van een zonneboiler of warmtepomp. Voor een zonneboiler scheelt dit 20 tot 45% bij de aanschaf. Er is in totaal een budget van 100 miljoen euro, dus zorg dat je er op tijd bij bent om de subsidie veilig te stellen.

http://www.energieinhuis.nl heeft al honderden klanten geholpen met hun subsidieaanvraag. We helpen je graag bij de subsidieaanvraag of kunnen de aanvraag helemaal voor je doen! Onze medewerkers informeren je hier graag over.

 

Voor het zelfde geld combineer je een zonneboiler met een andere energiebesparende maatregel. Je bespaart niet alleen veel meer op je energierekening, maar wij bieden je dan ook een extra korting op de aanschafprijs. We kijken graag wat in jouw situatie het beste past.