Sanitair voor elke ruimte

Voor het vervangen van onder andere wastafel, wc, douche mengkranen enzovoorts of voor de gehele vervanging van uw badkamer of toiletruimte kunt u bij ons terecht.

Goede voorbereiding

Bij het vernieuwen van uw badkamer is een goede voorbereiding het halve werk. Maar daarom allereerst een lijst waarop u de wensen en eisen van uw gehele gezin noteert. Bekijk vervolgens welk budget u te besteden hebt en meet globaal de beschikbare ruimte op (of raadpleeg de bouwtekening).
Misschien hebt u al ongeveer een idee wat u wilt. Zet dit eventueel op papier, of maak een schets!
Ook wanneer u geen nieuwe ideeën heeft, maar wel aan vernieuwing toe bent, kunt u contact opnemen met DT-Installatietechniek.

Aanleg van A t/m Z

Wij verzorgen de gehele aanleg hiervan in uw toilet, badkamer, keuken of bijkeuken. Het sanitair kan uitgezocht worden bij onze sanitair-groothandels, eventueel met badkamertekening in verschillende aanzichten.

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden stellen groothandels hun showrooms ter beschikking. U vindt hier een uitgebreid assortiment aan sanitaire artikelen. Tevens zijn er deskundigen aanwezig die u graag van advies voorzien. Voor de technische kant dragen wij zelf zorg. Op deze wijze maken wij uw project mooi, functioneel en ook nog eens betaalbaar!